maanantai 24. kesäkuuta 2019

Maastoestevideokooste Irlannista



Esteratsastusviikonloput Irlannissa kasvattavat mukavalla tavalla intoa oppia esteratsastusta. Olen käynyt Irlannin Adaressa nyt kahdesti, sekä Kavioliitto-Katjan että Korumies-Arvin reissuilla. Rentojen tekniikkatuntien lisäksi käymme useaan otteeseen  maastoesteradalla, joka on rakennettu paikallisen ketunmetsästysklubin noin 48 hehtaarin laajuisille maille. Tukeista tehtyjä pystyjä, kivisiä muureja, autonrengasmuureja, ojia ylös ja alas,
Riitta reissaa, Riitta Kosonen, Adare, Horsexplore, show jumping, esteratsastus, riding holiday, ratsastuloma, ratsastusmatka
Kevyt , mukava liivi ja superkiva hevonen!
Tässä pari  videoita kypärääni kiinnittämästäni Gopro-kamerasta. Tässä kiva autonrengas&pystyeste-setti
.


ja toinen video: tässä tyttäreni hipsi hyppäämään korkeimman autonrengasesteen. Itse jätin väliin...

 


Tässä linkki kohteeseen.


Reissussa mukana Hipposport, josta ositn maastoon vedenpitävän ratsastustakin sekä pehmeän ja kevyen Comperdell Cross Protection- liivin. Liivin turvaluokitus ei yllä maastoesteisiin saakka, mutta se suojaa hyvin selkää.
Sekä tuttuun tapaan kotimainen ratsastus-ja vapaaj-ajan vaatteita suunitteleva House of Horses Helsinki.
 
Tässä ja tässä aiempia postauksiani Adaresta
 



https://hipposport.fi/


https://www.horsexplore.com/ireland-adare



2 kommenttia:

  1. Milloin seuraava reissu? Kerran käynyt Adaressa ja muutenkin ratsastanut Irlannissa mutta silti voi aina palata uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Juu, Adare on ihana paikka, sinne pitää päästä treenaamaan uudestaan ja uudestaan. Ei muuta kuin reissua suunnitteille!

    VastaaPoista