maanantai 10. syyskuuta 2018

Pikku video Ranskan ProvencestaKaikilla ratsastusvaelluksilla on oma erityinen fiiliksensä. Ratsastusvaellukselta Ranskan Provencesta nousee päällimmäiseksi mieleen makuhermoja kutkutteleva herkuttelu. 
Ratsastusreitti Luberonin alueella oli kuin pieni retriitti, joka halkoi satumaisen kauniita lehtimetsiä solisevine puroineen, kapusi ylös-alas kapeita vuoristopolkuja, sivuutti laventeliviljelmiä ja johdatti meidät keskelle pikkuruisia eteläranskalaisia kyliä. 

Vaelluksen ytimessä olivat paikallisen viinin kera nautitut piiiitkät picnic-lounaat lukuisine ruokalajeineen ja välijuustoineen ennen kotitekoista jälkiruokaa. Oh lá lá!
Tein pienen videokoosteen reissun luonnosta, ratsuista  - ja picnic-aterioista
 Tässä  ja tässä linkit perusteellisempiin postauksiin Provencen ratsastusvaelluksesta.


Toisinaan reitin ideana on  historia: Mongolia tarjosi aikamatkan tuhannen vuoden taa khanien tuulisille arolle jurttineen, villihevoslaumoineen ja ulvovine susineen. Albaniassa ratsastimme keskelle antiikin tarunhohtoisia tapahtumapaikkoja, keski-aikaisia unohdettuja pyhättöjä.
Toisinaan reitin ytimessä on luonto, kuten kuten Ecuadorin ulivuorilla, joissa kuntoamme koeteltiin kotkien seurassa neljän kilometrin korkeudessa, tai Costa Ricassa, jossa vehmaat viidakkopolut ja paratiisihiekkarannat hivelivät silmiä ja sielua.

https://www.horsexplore.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti