Yhteistyö

Reissaan lähes kaikki ratsatusmatkani Pohjoismaiden suurimman ratsastusmatkatoimiston HorseXploren kanssa. Olin vuosikausia HorseXploren ahkera ja tyytyväinen asiakas, joten ryhdyin pari vuotta sitten edustamaan HorseXplorea Suomessa. HorseXplorella on yli 200 ratsastusmatkakohdetta 43 maassa, joten tarjontaa on joka makuun: vaelluksia, koulua, esteitä, lännenratsastusta, working equitationia, karjanajoa, ratsastus&golf, bike tai jooga. Kohteita on monen tasoisille ratsastajille ja monessa paikassa viihtyvät myös ei-ratsastavat seurueen jäsenet. HorseXplore on edullinen, sillä se ei peri palvelumaksua asiakkailtaan. Toivon, että mahdollisimman moni löytää ratsastusmatkailun ihmeellisen maailman.

https://www.horsexplore.com/

Espoolainen ratsastustarvikeliike HippoSport valikoitui partneriksi pitkän asiakkuuden pohjalta. HippoSportista löytyy alan monipuolisin ja laadukas tarvikevalikoima ratsastajille, hevosille ja koirille.
https://www.hipposport.fi/


Lännenratsastusliike Western Spirit valikoitui partneriksi lännenratsastusharrastukseni myötä. Western Spiritistä löytyy lännenvarusteita ratsastajille ja hevosille.Stetsonit, bootsit, farkut, kannukset, komeasolkiset vyöt... ratsuista puhumattakaan.
http://westernspirit.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti